Feddet Strand Camping og Feriepark blandt Europas bedste

Feddet Strand Camping og Feriepark blandt Europas bedste

Feddet Strand Camping og Feriepark har modtaget Superplatz fra den tyske camping bibel, ADAC Camping Guide. Det er den højeste udmærkelse, som en campingplads kan opnå i den anerkendte guide. 

Feddet, 13. januar 2017 – Feddet Strand Camping og Feriepark er blandt de bedste campingpladser i Europa. Den tyske campingguide ADAC Gamping Guide – der er campingbranchens svar på den gastronomiske Michelin Guide – har netop offentliggjort, at Feddet Strand Camping og Feriepark for fjerde år i træk modtager betegnelsen Superplatz. Anerkendelsen er i en særklasse, da kun fire campingpladser i Danmark har fået certificeringen.

- Vi er utrolig stolte over, at blive udnævnt til Superplatz fra ADAC Camping Guide. Det betyder, at vi er blandt de bedste campingdestinationer i Europa. Helt grundlæggende handler vores filosofi om at yde et godt værtskab. Feddet Strand Camping og Feriepark skal være indbydende og i top stand, folk skal føle sig velkommen og vi skal have aktiviteter til det traditionelle campingpublikum som holder ferie i campingvogn eller telt og dem som vil bo i en af vores luksuriøse campinghytter. Det er meget simpelt, men det kræver naturligvis sans for detaljen, siger Kasper Kristensten, lejrchef, og Ivan Reedtz-Thott, ejer af Feddet Strand Camping og Feriepark, samstemmigt.

Kriterierne for at modtage udmærkelsen Superplatz omhandler:

    •    De generelle forhold på campingpladsen

    •    Bade- og toiletfaciliteter

    •    De specifikke pladsenheder, herunder pladsens størrelse

    •    Mulighederne for at købe ind og gå på cafe

    •    Aktivitetstilbud i flere aldersklasser

    •    Bademulighederne

Det er kendetegnende for Feddet Strand Camping og Feriepark at have en konstant høj standard, som man kender fra verdens bedste hoteller. Endvidere tilbyder Feddet Strand Camping og Feriepark en lang række aktiviteter, der gør campingoplevelsen anderledes. Besøgende kan eksempelvis dyrke yoga i den luksuriøse indendørs pool eller slappe af i det opvarmede udendørsbassin, tage på udflugt på elektriske motorcykler, plukke økologiske bær, udfordre familien på junglebanen eller i adventuregolf. Endvidere arrangeres der rideture i de enestående og naturskønne omgivelser. Derudover kan der lejes havkajakker, som kan benyttes i Faxe Bugt.